• Covid opatrenia - zmeny od 28.2.2022

          • Zmeny platné od 28. februára 2022

             

            Izolácia– platí len pre osobu pozitívne testovanú – po zistení pozitivity kontaktovať ošetrujúceho lekára. Žiak je doma v izolácii podľa pokynov lekára – zvyšok triedy pokračuje vo vyučovacom procese.

            Karanténa – týka sa osoby, ktorá bola v kontakte s pozitívne testovanou osobou. Do karantény ide žiak iba vtedy, keď má príznaky ochorenia a kontaktuje svojho lekára. Ak je žiak označený ako úzky kontakt a nemá príznaky pokračuje riadne vo vyučovaní. Trieda pokračuje vo vyučovacom procese. Osoba označená ako úzky kontakt je po kontakte s pozitívnou osobou povinná používať 10 dní rúško.

            Hromadne už triedam nebude karanténa nariaďovaná.

            Pri nástupe do školy (napr. po prázdninách), alebo ak chýba žiak viac ako tri dni (vrátane víkendu – napr. piatok + sobota + nedeľa) predkladá rodič Prehlásenie o bezpríznakovosti (Edupage, alebo vytlačené).

            Rúško:

            - v triedach nepovinné (odporúčané),

            - na chodbách – áno

            - na vyučovaní, kde dochádza k zmiešaniu žiakov rôznych tried - áno

             

            Ospravedlnenie žiakov:

            Rodič môže svojím rozhodnutím ospravedlniť žiaka základnej a špeciálnej základnej školy, strednej školy a špeciálnej strednej školy na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) aj z dôvodu ochorenia.

            Pri absencii viac ako 5 po sebe idúcich vyučovacích dní z dôvodu ochorenia musí predložiť „Potvrdenie od lekára“ od všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý má vedomosť o prebiehajúcom ochorení (bez obmedzenia počtu ospravedlnení počas školského roka).

            Potvrdenie od lekára môže byť škole alebo rodičovi zaslané aj e-mailom, pokiaľ lekár nevie potvrdenie zaslať e-mailom, môže lekár o ňom školu informovať telefonicky.

             

            V prípade pozitivity žiaka je rodič povinný túto informáciu bezodkladne oznámiť triednemu učiteľovi.

             

            PaedDr. Adriana Vojtelová

            riaditeľka školy

             

          • Jarné prázdniny

          •  

             

            Jarné prázdniny

            Oznamujeme rodičom a žiakom, že termín Jarných prázdnin pre Nitriansky kraj je od pondelka 28. februára do piatku 4. marca 2022. Vyučovanie pokračuje od pondelka 7. marca 2022.

          • Polročné prázdniny

          • Polročné prázdniny

            Oznamujeme rodičom a žiakom, že polročné prázdniny budú v piatok 4. februára 2022. Vyučovanie bude pokračovať v pondelok 7. februára 2022.

             

            Pri nástupe do školy v pondelok je potrebné, aby žiak predložil Vyhlásenie o bezpríznakovosti v papierovej alebo v elektronickej forme.

            PaedDr. Adriana Vojtelová

            riaditeľka školy

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje